top of page

Tue, Oct 22

|

Bangi Avenue Convention Centre

PERSIDANGAN KEBANGSAAN EKSEKUTIF HALAL 2024

Penganjuran Persidangan Kebangsaan Eksekutif Halal 2023 (PEH23) merupakan bukti komitmen Kolej UNITI Port Dickson untuk memperkasakan peranan pengamal industri halal dan memartabatkan profesion eksekutif halal dari seluruh negara.

Tickets are not on sale
See other events
PERSIDANGAN KEBANGSAAN EKSEKUTIF HALAL 2024
PERSIDANGAN KEBANGSAAN EKSEKUTIF HALAL 2024

Time & Location

Oct 22, 2024, 8:00 AM – Oct 23, 2024, 5:00 PM

Bangi Avenue Convention Centre, No. 21 & 22, Pusat Perniagaan Bangi Avenue Persiaran Bangi Avenue, Seksyen 2, Taman, Bangi Avenue, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia

About the event

  • Objektif utama Persidangan Kebangsaan Eksekutif Halal adalah untuk memperkukuhkan keupayaan para eksekutif dalam memimpin dan membangunkan industri halal, serta mengemaskini informasi terkini dalam industri halal. Dengan cara ini, peserta dapat meningkatkan pengetahuan dan kemahiran mereka dalam mengurus dengan lebih efektif dan efisien.
  • Membina hubungan dan jaringan profesional yang kukuh di antara para peserta dan ahli-ahli industri halal. Ini adalah peluang yang unik bagi peserta untuk berinteraksi dan berkongsi pengalaman dengan rakan sejawat, serta belajar daripada para pakar dalam bidang ini.
  • Memperoleh inspirasi baru dan mengambil langkah pemula dalam memperluaskan pasaran dan menambah jaringan dalam industri halal. Sertai kami sekarang dan jadilah sebahagian daripada pengalaman yang bermakna dan berimpak dalam industri halal!

Share this event

bottom of page